Over a punto events

A punto events is reeds jaren de partner om jouw topevent te organiseren! Wij bezorgen je een event met grote impact en enthousiasme waar jarenlang over gesproken wordt.

Eventvisie

In elk event streven wij naar de absolute perfectie. Goede communicatie met onze partners vinden wij daarin ontzettend belangrijk! Wij hanteren een persoonlijke aanpak, zijn uw vertrouwen waardig, creatief en hebben de nodige hands-on mentaliteit. We get things done! We streven een winwin na van zowel de enduser als de artiesten.

Topteam

Met dank aan een team vol enthousiaste medewerkers kunnen we dit event tot een fenomenaal resultaat brengen.

Onze medewerkers zijn ware muziekfanaten die hun liefde voor melodieën, ritmes en harmonieën met zich meedragen in alles wat ze doen. Ons team brengt een unieke flair en energie die dit festival naar nieuwe hoogten zal tillen.

Eventmissie

We willen met dit event de jazzscene uit België de kans geven om zich van hun beste kant te laten zien en iedereen te overtuigen dat jazz een absolute headliner is in de hedendaagse muziekwereld. En dat de achtergrond van een stad zoals Ronse hierin een versterkende factor kan zijn.

Leer ons kennen

A punto events is een jong bedrijf opgestart in de nasleep van K@RK 2015 en namen direct in 2019 een ‘vliegende start’ met als hoogtepunt de Panamarenko Tribute in 2020. 30.000 tickets werden verkocht en de nodige aandacht in de nationale pers.

Na een periode van gedwongen corona stop, organiseren we in 2022 bij eerste versoepelingen een ingetogen Chasing Cancellara en CycloScience Conference. Vanaf 2023 wil het bedrijf evenwel de draad heropnemen en in 2024 weer met een nationaal event uitpakken.

A punto onderscheidt zich van de andere eventbureaus door sociaal engagement. Aan ieder event wordt namelijk een goed doel gekoppeld.

Werther Vander Sarren VIP-Venue

Welkom in de adembenemende panoramazaal van TIO3, waar muziek en uitzicht samensmelten tot een onvergetelijke ervaring als VIP op Ronse Midsummer Jazz. Deze unieke locatie, hoog boven de skyline van de stad, biedt niet alleen een meeslepende muzikale reis maar ook een visueel spektakel dat de zintuigen betovert. Deze zaal zal de Werther Vander Sarren Venue heten. Waarom? Dat lees je hieronder!

 

 

 

In de schitterende wereld van Vlaamse televisie en theater, herinneren we ons met warmte en bewondering een iconische acteur die niet alleen de harten van zijn publiek veroverde met zijn acteertalent, maar ook met zijn onmiskenbare passie voor jazzmuziek en vinylplaten. Werther Vander Sarren’s naam stond synoniem voor charisma en artisticiteit, liet een onuitwisbare stempel achter op zowel het witte doek als de muziekscène.

Zijn collectie vinylplaten was een schatkamer van geluiden, variërend van de swingende deuntjes uit de gouden jaren van jazz tot de meer introspectieve en experimentele noten van moderne jazzartiesten. De acteur koesterde zijn vinylverzameling als een persoonlijke schat, altijd op zoek naar zeldzame vondsten en nieuwe ontdekkingen om zijn liefde voor muziek te voeden.

Hoewel de spotlights van het aardse toneel nu zijn gedoofd, zal de erfenis van deze gepassioneerde acteur voortleven in de harten van zijn bewonderaars. Dit mede door de organisatie van Ronse Midsummer Jazz door zijn dochter, Femke. Zijn liefde voor jazz en vinylplaten zal als een melodieuze echo weerklinken in de herinneringen van hen die zijn kunst hebben mogen ervaren. Moge zijn ziel rusten in de tijdloze klanken van de muziek waar hij zo intens van hield, en we streven ernaar om zijn nalatenschap blijvend te laten
inspireren, zowel op het podium als in de wereld van jazz.